Rekrytering, konsult & HR i Karlskrona och Blekinge

Vi rekryterar din nästa medarbetare

Vi rekryterar chefer, specialister och tjänstemän i de flesta branscher. Med en stor erfarenhetsbredd i vårt team finns en betydande insikt och förståelse för varierade marknader och verksamhetsområden.

Vår passion är människor och relationer. Vi tror på att lära känna er som kund vid uppstart av en rekrytering. Vi ska vara er förlängda arm till kandidater och för att lyckas med det vill vi lära känna er affär, organisation och kultur.
Att rekrytera handlar om att placera rätt person på rätt plats – något vi och våra kunder är framgångsrika med tillsammans.

I fokus

nu är vi zimmermans

Ett steg i samma riktning med nya skor.

Så kan man på ett målande sätt beskriva vårt namnbyte. För drygt fyra år sedan började vår resa och genom åren har vår passion för människor tagit oss framåt gällande rekryteringar, HR-uppdrag och konsultuthyrning.

Nu stegar vi in i framtiden och blir helt enkelt Zimmermans.

För oss, ett självklart val av namn. Familjärt, inkluderande och enkelt.
Tillsammans kommer vårt team ladda vårt namn med lika mycket respekt, kreativitet och framgång som i nuet.

Vi finner våra nya skor mycket tilltalande med vår nya logotyp, genomgående svartvitt och en skvätt av rock ’n roll – för vi tycker att det vi arbetar med rockar varje dag!

Välkommen in i framtiden med oss.

/ Zimmermans

Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt behov styr vårt uppdrag. Rekrytering, konsultinhyrning eller HR- och personalfrågor – våra tre verksamhetsområden. Med vår support hittar du dina framtida stjärnor, tillfälliga hjältar och en trygg partner för fortsatt utveckling av era talanger och verksamhet.

Annika Zimmerman

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv kortfattat vad vi skulle kunna hjälper till med så hör vi av oss.