Våra tjänster

HR Partner

Vi gör det tillsammans

Vi står redo att vara er strategiska och operativa partner när det gäller att utveckla ledarskap, organisation och personalfrågor.

Låt oss bli er kraftfulla resurs för att ta ert HR-arbete ett steg längre! Vi är här för att stödja och utmana er att nå era mål och driva er verksamhet framåt.

vår tid - ert behov styr

Vi anpassar oss efter era behov och mål, vare sig det handlar om en timmes konsultation eller ett långsiktigt samarbete för att genomföra ett omfattande förändringsarbete. Tillsammans hittar vi flexibla lösningar som passar just era behov och önskemål.

HR-kompassen

HR berör alla delar av verksamheten och vi kan vara där ni behöver oss som HR-partner. Antingen för att driva hela uppdrag eller fungera som operativt eller strategiskt stöd. Vi är här för att stödja er i alla HR-relaterade frågor och bidra till er verksamhets framgång.

Process

När ni väljer Zimmermans som er externa HR-partner, inleder vi alltid med en tydlig uppstartsfas. Vi investerar tid för att lära känna er organisation, era specifika behov, er företagskultur och era önskemål för att kunna ge er bästa möjliga stöd. Tillsammans utarbetar vi en plan med konkreta mål och en tydlig tidsram för genomförande och uppföljning.

Det är vår prioritet att säkerställa att vårt samarbete är anpassat efter era specifika behov och leder till bästa resultat.

Våra testverktyg

Vi gör det enklare att förstå dina medarbetare; vad som motiverar dem, deras styrkor, begränsningar och potential – som individer och i grupp.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi anpassar vårt uppdrag efter dina behov. Rekrytering, konsultinhyrning eller HR- och personalfrågor – våra specialiteter. Tillsammans med oss hittar du inte bara dina framtida stjärnor och tillfälliga hjältar, utan också en trygg partner som stöttar dig i att fortsätta utveckla dina talanger och din verksamhet.

Annika Zimmerman

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv kortfattat vad vi skulle kunna hjälpa till med så hör vi av oss.