Våra tjänster

Konsult & Uthyrning

Ni har ett behov - Vi har en konsult

Interimslösning, en arbetstopp eller en vakans som behöver fyllas. Kanske behöver ni fundera över hur organisationen ska se ut framåt och vill därför prova er fram på ett smidigt och flexibelt sätt.

Våra konsulter kan ta hel- eller deltidsuppdrag hos er, så länge ni behöver oss. Vi arbetar med tjänstemän inom de flesta branscher. 

Flexibilitet och att vara en smidig länk mellan två behov, det tror jag är det som gör det. Att få sola sig lite i stjärnglansen när konsulten fått toppenbra feedback, gör inte ont det heller.
Kitty Frejd
Talangchef - Zimmermans

RÄTT PERSON PÅ RÄTT PLATS

Vi anpassar vårt arbete och tillvägagångssätt beroende på era specifika behov för att säkerställa att vi hittar rätt stjärna åt er. När vi känner oss nöjda med matchningen formaliserar vi avtalet med konsulten.

Vi upprätthåller en nära kommunikation med alla våra konsulter och genomför regelbundna uppföljningar, utvärderingar och check-ins för att säkerställa att deras prestation lever upp till era förväntningar. Det är vår prioritet att säkerställa en hög kvalitet på leveransen under hela samarbetet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi anpassar vårt uppdrag efter dina behov. Rekrytering, konsultinhyrning eller HR- och personalfrågor – våra specialiteter. Tillsammans med oss hittar du inte bara dina framtida stjärnor och tillfälliga hjältar, utan också en trygg partner som stöttar dig i att fortsätta utveckla dina talanger och din verksamhet.

Annika Zimmerman

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv kortfattat vad vi skulle kunna hjälpa till med så hör vi av oss.