Våra tjänster

Konsult & Uthyrning

Ni har ett behov - Vi har en konsult

Interimslösning, en arbetstopp eller en vakans som behöver fyllas. Kanske behöver ni fundera över hur organisationen ska se ut framåt och vill därför prova er fram på ett smidigt och flexibelt sätt.

Våra konsulter kan ta hel- eller deltidsuppdrag hos er, så länge ni behöver oss. Vi arbetar med tjänstemän inom de flesta branscher. 

Flexibilitet och att vara en smidig länk mellan två behov, det tror jag är det som gör det. Att få sola sig lite i stjärnglansen när konsulten fått toppenbra feedback, gör inte ont det heller.
Kitty Frejd
Talangchef - Zimmermans

RÄTT PERSON PÅ RÄTT PLATS

Beroende på vem ni behöver, anpassar vi vårt arbete och tillvägagångssätt – allt för att hitta rätt stjärna. När matchningen känns bra så skriver vi avtal med konsulten.
Vi har nära kontakt med alla våra konsulter och genomför uppföljningar, utvärderingar och check-ins, för att vara säkra på att leveransen lever upp till era förväntningar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt behov styr vårt uppdrag. Rekrytering, konsultinhyrning eller HR- och personalfrågor – våra tre verksamhetsområden. Med vår support hittar du dina framtida stjärnor, tillfälliga hjältar och en trygg partner för fortsatt utveckling av era talanger och verksamhet.

Annika Zimmerman

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv kortfattat vad vi skulle kunna hjälpa till med så hör vi av oss.